El TAM! 2016 es presenta dins la Festa major de Terrassa

La propera edició del TAM! Festival de músics emergents es presentarà el proper 1 de juliol a les 21:45h al Vapor Ventalló

S’obren les inscripcions al TAM!2016

El TAM! 2016 es presentarà el proper 1 de juliol a les 21:45h al Vapor Ventalló dins dels actes de Festa Major. En l’acte de presentació s’explicarà el funcionament de la propera edició, que tindrà un format molt similar al de l’any anterior, i se celebrarà el proper 22 d’octubre al Parc de Sant Jordi. També es presentarà el videoclip de la cançó ‘Hold me tight’, de Vanesa Paris realitzat per Gerard Misael, guanyadors de la Beca TAM! 2015. L’acte acabarà amb una actuació de Vanesa Paris.

El TAM! 2016 s’allargà durant tota la jornada del 22 d’octubre i començarà amb unes càpsules formatives per músics centrades en aspectes que puguin ser importants de cara a la seva professionalització, hi haurà també espais de debat i intercanvi entre músics i es potenciarà la trobada entre músics i altres professionals (dissenyadors, creadors audiovisuals, fotògrafs, productors…) amb qui es puguin establir col·laboracions.

La part central, però, serà la marató de concerts que se celebrarà al vespre i en que 12 formacions musicals disposaran de vint minuts cadascuna per ensenyar en directe la seva música. Les bandes interessades en participar ja s’hi poden inscriure i tindran temps fins el 9 de setembre omplint un formulari a la web del TAM! o presencialment a la Casa Baumann. Per poder-hi participar cal que la banda assagi al Vallès Occidental, els seus membres tinguin menys de 35 (n’hi haurà prou amb què un 50% de la banda compleixi aquesta característica) i pugui tocar temes propis durant 20 minuts.

Un cop acabat el període d’inscripcions un jurat format per un profesor del Conservatori de Terrasa, un membre del TAM! i un músic professional escolliran els grups que tocaran en la marató de concerts. Per escollir aquests grups es tindrà en compte que es tracti de propostes emergents així com la seva qualitat, originalitat, que representin estils diversos i que sigui la primera vegada que participen al TAM!.

El TAM! 2016 està organitzat per la Casa de la Música de Terrassa, els Bucs Baumann, equipament del Servei de Lleure i Joventut de l’Ajuntament de Terrassa i l’entitat de promoció cultural Indirecte. També hi col·labora l’associació Final de Trajecte.

IMG_2251

 

Vanesa Paris i Gerard Misael presentaran el videoclip ‘Hold me tight’
A més de presentar-se la propera edició es mostrarà al públic el resultat del treball realitzat amb la Beca TAM 2015!. Els guanyadors de la passada edició van ser la compositora i intèrpret Vanesa Paris i el cineasta Gerard Misael amb el projecte per dur a terme el videoclip del tema ‘Hold me tight’. El videoclip, en el que han estat treballant aquests mesos i del que ara presenten el resultat, ha estat rodat a prop del mar i des d’un penya-segat i la idea principal serà la d’un monstre marí barallant-se sol contra els elements. Una metàfora del projecte musical de la Vanesa Paris que es basa en controlar ella sola diversos elements musicals i modular-los en directe a través de loops, com un monstre sol davant la tempesta. Un videoclip que és un collage d’imatges dalinià, oníric, amb tocs de terror i psicodèlia que barrejarà els universos artístics dels dos creadors.

Vanesa Paris i Gerard Misael van guanyar la beca TAM 2015 destinada a projectes que unissin un dels grups participants al l’última edició del Festival de Músics Emergents TAM! amb algun altre creador (fotògraf, dissenyador, creador audiovisual, productor…) que els pogués ajudar a donar visibilitat al seu projecte. A la convocatòria s’hi van presentar sis projectes i un jurat format per membres de K-Soviet i La Hawha Band, guanyadors de l’edició de l’any anterior del TAM, les entitats Final de Trajecte i Indirecte, Casa de la Música, l’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa i el Servei de Joventut i Lleure Infantil va escollir el guanyador tenint en compte, sobretot, la seva originalitat, la claredat en el projecte, la vinculació amb el territori i el fet que pogués representar una empenta per les carreres dels guanyadors.

Un cop presentats el TAM! 2016 i el videoclip tindrà lloc un concert de Vanesa Paris que s’emmarcarà dins la programació musical de l’Espai Vapor que omplirà de música el Vapor Ventalló durant tota la Festa Major.

Vanesa_Paris_FOTO

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s