Relentless Shit

IMG-20160601-WA0079

Som Relentless Shit, una banda formada per 4 joves fanàtics i addictes a la música amb moltes de ganes d’aportar, humilment, el nostre granet de sorra en aquest món. L’any de formació oficial del grup podem dir que va ser el 2015, tot i que el guitarrista principal i cantant, va estar creant temes i treballant amb idees des de l’any anterior a la formació. Durant tot aquest temps hem estat i seguim preparant, retocant i acabant cançons totalment pròpies. Fa uns 2 mesos vam publicar el nostre primer videoclip, totalment autoproduït de la cançó “Introduction to destruction” i creiem que ha tingut una bona acceptació. Hem publicat un segon treball, un preludi d’una cançó anomenada “No way out”, amb un gran treball visual realitzat pel nostre vocalista i guitarra. La idea és seguir pujant material i poder donar-nos a conèixer a través de les xarxes. El nostre primer concert ha sigut a la Plaça Vella en la IX Mostra de Grups Locals organitzada per la Casa de la Música de Terrassa. Per nosaltres va ser un plaer poder tocar al ben centre de Terrassa i la veritat és que ens va deixar molt bones sensacions i amb ganes de realitzar més concerts. Cada membre del grup té les seves influències musicals, amb les que ha anat creixent com a músic: rock, punk, indie, heavy, thrash-metal, hardcore, funk… I aixi és reflexa en les cançons, des de l’essència del rock cadascú posa el seu toc personal per harmonitzar un resultat força interessant d’escoltar. Tot i així, el que si compartim tots i que fusiona els nostres estils és la voluntat de transmetre sensacions, emocions, actitud i passió a través dels instruments.

Components: Roman Badiella (vocalista i guitarra), Víctor Ruíz (guitarra solista), Xavi López (baix) i Oriol Zamora (bateria).

Canço: Introduction to destruction

Més info: https:http://www.facebook.com/relentless.shit/

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s