AINI’S ANSWER

Aini's answer_fotoAini’s Answer neix a principis del 2016 a Terrassa. El que va començar sent una via d’escapament per un esgotament d’antics projectes es va convertir en una fusió de diversos estils que cada membre anava aportant. Jordan, Isaac i Noelle -els 3 membres fundadors- no van deixar mai d’experimentar aprofitant la confluència dels diversos gustos musicals i les influències que existien entre ells. Després de la participació en dues jam sessions s’adonen que necessiten incorporar una base rítmica al projecte que ràpidament van cobrir la Paula (baix) i el Guille (bateria). En poc temps, comencen a assajar de forma regular als Bucs Baumann i això els permet concentrar-se i treballar en aquest so resultat de la diversificació del grup.

Components: Noelle García, Jordan Quiñonez, Isaac Codina, Paula Caballero i Guillem Villar.

Cançó: Liar

Més info: Facebook

Anuncis