ACIDDREW

Aciddrew

Aciddrew està composat per 4 membres: Gabriel, Lluís, Pol i Alex. La formació del grup prové de la primera agrupació, després de cambiar-nos el nom i dos membres, Hatred Alone: amb un recorregut de cinc anys i una maqueta grabada. Actualment tenim la idea de grabar nous temes amb la formació actual.

Com a Aciddrew fa dos anys que formem el grup i hem tocat a diferents llocs de la provincia de barcelona, a diferents festes locals i també a Madrid i Aragó.

El nostre estil es basa en el Metal i afluents d’aquest, influenciats per grups com Metallica, Trivium, Muse, etc. Procurem avançar com a grup i evolucionar a nivell de so a l’hora de composar noves cançons i buscar noves oportunitats per donar-nos a conèixer amb nous concerts.

Components: Àlex Vancells, Pol Pérez, Lluís Foreman i Gabriel Parés.

Cançó: Fractal eyes

Més info: Facebook

Anuncis