LKR

LKR

Els membres que formem aquest conjunt som Miquel Amorós Cortés, conegut musicalment com a Rym.a i Àlex Salvador Abad, conegut musicalment com a Salva.
Els dos som de la generació del 99 i vam començar junts al món de la música gràcies a l’amistat que arrosseguem des de ben petits.Vam començar a interessar-nos per escriure lletres, cantar-les i rodar-les amb 13-14 anys, i als 15 anys ja vam gravar el nostre primer videoclip. Com a grup hem anat evolucionant en les nostres lletres, ritmes i escenografia fins al punt d’haver donat ja alguns concerts en festes majors de poble.
Si haguéssim de definir el nostre estil, ho faríem com a rap natural o costumista, ja que acostumem a tractar temes com la familia, l’amor, etc.
Les nostres influències han variat al cap dels anys, ja que en un inici, amb 7 o 8 anys escoltavem la vella escola del rap de Saragossa, però més endavant hem conegut altres estils que ens han influenciat com “Crema”, “Zetazen” o “Cool”.
Finalment només queda dir que ens considerem constants i emprenedors en l’àmbit musical perquè ens apassiona des de petits.

Components: Miquel Amorós Cortés (Rym.a) i Àlex Salvador Abad (Salva).

Cançó: Avis

Més info: Facebook

Anuncis