Presentació TAM! 18

El diumenge 1 de juliol a les 24h al Vapor Ventalló, en el marc de la Festa Major de Terrassa, es realitzarà un acte sobre el Festival de músics emergents TAM! L’acte servirà per a presentar el videoclip del grup de música Bounties, que juntament amb el col·lectiu El CorralitoCCA, van produir amb la beca aconseguida el TAM! 2018 i per a anunciar la nova edició del TAM! 2018 que es realitzarà els propers 6 i 20 d’octubre.

 

Beca TAM!

El CorralitoCCA i els Bounties van guanyar la beca TAM 2018 destinada a projectes que unissin un dels grups participants al l’última edició del Festival de Músics Emergents TAM! amb algun altre creador (fotògraf, dissenyador, creador audiovisual, productor…) que els pogués ajudar a donar visibilitat al seu projecte. A la convocatòria s’hi van presentar diferents propostes i una comissió de selecció formada per un membre de la productora Tots Sants, un membre de l’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa, membres de l’organització del TAM va escollir el guanyador tenint en compte, sobretot, la seva originalitat, la claredat en el projecte, la vinculació amb el territori i el fet que pogués representar una empenta per les carreres dels guanyadors.

 

TAM! 2018 cinquena edició del Festival de Músics Emergents

El TAM! 2018 se celebrarà el proper 20 d’octubre al Parc dels Catalans amb un format una mica diferent a altres edicions. La jornada es partirà en dos moments: les càpsules formatives es realitzaran unes setmanes abans i el Festival pròpiament dit, que conté la una taula rodona i la marató de concerts, es celebrarà a la tarda i vespre. La marató consistirà en el concert de 10 formacions musicals que disposaran de vint minuts cadascuna per ensenyar en directe la seva música. Les bandes interessades en participar s’hauran d’inscriure seguint els canals establerts i una comissió de selecció escollirà els grups que tocaran en la marató de concerts. Per escollir aquests grups es tindrà en compte que es tracti de propostes emergents així com la seva qualitat, originalitat, que representin estils diversos, i es prioritzen les formacions que sigui la primera vegada que participen al TAM!.

El TAM! Festival de músics emergents està organitzat per la Casa de la Música de Terrassa i els Bucs Baumann, equipament del Servei de Lleure i Joventut de l’Ajuntament de Terrassa gestionat per l’entitat de promoció cultural Indirecte.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s