WILDEERS

Wildeers és un grup de Rock egarenc que neix amb l’objectiu d’aportar una alternativa al panorama musical actual. Les influències musicals del grup són múltiples, amb una forta inspiració en el rock britànic més pur de bandes internacionalment reconegudes, com Oasis, Led Zeppelin, The Beatles i AC/DC, entre d’altres.

Els seus integrants són l’Oriol Amat (18) a la bateria, el Jordi Vega (22) al baix i el Jonathan Marin (25) a la guitarra i veu principal. Els tres membres del grup compten ja amb una trajectòria musical com a integrants d’altres grups, que comprèn des del rock català (Vastard’s) fins al punk rock californià (Mal-humorats). Wildeers busca revifar l’essència musical i l’actitud del rock clàssic en un moment en el qual la música s’ha tecnificat. Per Wildeers el rock no és una moda, sinó un estil de vida. El nom del grup és una mescla entre les paraules angleses cérvol i salvatge, i respon a la necessitat d’expressar la voluntat de fugir d’un món estereotipat. I en aquesta idea s’inspiren les seves cançons, que tracten de temes tan diversos com l’amor, la ràbia interior, la nostàlgia i la denúncia dels problemes de la societat actual.

Cançó: Feelings of autumn days

Xarxes: Instagram

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s