Mal-Humorats

Som Mal-Humorats, un grup de Punk-Rock Californià que cantem en català i venim de Terrassa (Vallès Occidental). La nostra formació consta de 5 components: Jordi (Bateria), Albert (Baix), Jordi Vega (Guitarra rítmica), Aitor (Guitarra solista) i Borja (Cantant). Amb un estil propi definit, contundent i un potent directe, treballem perquè l’escena del punk-rock en català pugui arribar a primera plana del panorama musical nacional. La nostra premissa és fer arribar al màxim de gent les nostres lletres reivindicatives i fer gaudir a tots aquells que us apropeu a veure a aquesta jove banda, ja que només volem gaudir sobre els escenaris i fer-vos vibrar amb les nostres cançons. Salut i Punk Rock, nyèpols!

Cançó: Estiu

Més info: Facebook

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s