The Sappy’s

The Sappy’s es forma essencialment pel gust d’interpretar covers de rock i altres subgeneres de grups admirats com ara Radiohead, Green Day o Pixies. A finals de 2017 però, la banda decideix anar més enllà amb assajos constants als bucs Baumann de Terrassa. Amb influències que van del rock progressiu i psicodèlic de Pink Floyd fins al grunge dels 90’ representats per Nirvana, entre d’altres. Amb aquest pòsid el grup comença a treballar amb la composició de cançons pròpies; de moment, en tenen 4 de signatura seva on parlen dels temes emocionals que viu la seva generació. El seu somni passa per enregistrar un àlbum amb les seves cançons i fer-se un lloc dins de la indústria. Saben, però, que abans han de trepitjar molts escenaris. De moment, han actuat al Can Palet Batega de Terrassa, a les festes de Sant Sebastià, a la Festa Major de Matadepera, a la Jazz Cava, a Castellar del Vallès… Els intèrprets són en Santi Calvache (17) a la guitarra elèctrica, en Xavi Llano (16) a la guitarra principal, l’Alex Pons (17) a la bateria i Agnès Garcia (17)al baix i la veu.

Xarxa social: Instagram

Cançó: Fool for you

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s