BECA TAM

La Beca TAM! es tracta d’una beca dirigida a músics inscrits al Festival TAM i que compleixin les condicions de participació al festival 2018 i que vulguin desenvolupar un projecte artístic que afavoreixi la visibilització, promoció i professionalització del seu projecte.

MODALITATS DE LES BEQUES:

-AJUDA PER L’ENREGISTRAMENT A L’ESTUDI DE GRAVACIÓ.
Programa d’ajuda per a la gravació de treballs fonogràfics en estudi per a grups o cantants de música popular. Entenent per popular aquelles músiques modernes com blues, rock, pop, funk, ska, electrònica, rumba, jazz, mestís, hip-hop, flamenc… (no clàssica). L’ajuda consistirà en cessió de 20 hores d’estudi per a gravar, mesclar i masteritzar al Magneti Estudi (Marc Ribera) de Terrassa.

-AJUDA PER LA PRODUCCIÓ DE DIRECTES.
La indústria musical avui en dia es basa en el directe, un concert és quelcom més que interpretar les cançons d’un repertori. Cal preparar l’espectacle per tal que tingui una coherència i una posada en escena que sigui atractiva per a l’audiència. De la mateixa manera que es produeix un disc per al seu enregistrament, cal també fer una tasca de producció de directe.
En aquest programa els grups seleccionats treballaran aspectes tècnics, escènics i musicals que els permetran millorar i oferir un bon directe. Les ajudes consisteixen en la cessió d’espais de treball durant 3 sessions de 7 h per treballar de forma intensiva els espectacles musicals, a càrrec de l’Abel Coll, així com una actuació pública final en el context d’alguna programació local.

-AJUDA PER LA GRAVACIÓ D’UNA CÀPSULA AUDIOVISUAL.
Oferim la possibilitat de realitzar una càpsula audiovisual promocional en un directe a càrrec de WAGGINGTALE FILM & DESIGN FOR GOOD.
Es posarà a l’abast de les formacions els mitjans i professionals necessaris per poder crear aquest material. L’objectiu és aconseguir un producte audiovisual de qualitat per a la promoció de la banda.

*Es concedirà l’ajuda en només una de les tres modalitats.
*El termini de presentació de sol·licituds és de l’1 al 30 de novembre de 2018.
*El projecte s’haurà de desenvolupar dins l’excercici de 2019.
Comissió de selecció específica està formada per:

– Un artista local de l’àmbit audiovisual / arts visuals
– Un membre de la organització del festival TAM!
– Un programador musical

 

Podeu omplir el formulari AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s