LA BECA TAM 2018 ÉS PER…. THE SAPPY’S!

sappys

The Sappy’s, un dels grups més joves que s’ha presentat a aquesta cinquena edició del TAM, guanya la beca TAM 2018. Enguany, la beca TAM 2018 constava de diferents modalitats: Producció de directes, Gravació d’una càpsula audiovisual i Enregistrament en estudi de gravació. Sappy’s concretament ha guanyat la beca de la modalitat d’Ajuts aa la producció de directes. El grup es troba a l’inici de la seva trajectòria però que estan força consolidats i la comissió de selecció ho considerat que era l’ajut més adient pel seu recorregut i necessitats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s