Concerts

1

A la marató de concerts hi participaran les 12 formacions seleccionades. Cadascú tindrà 20 minuts per tocar la seva música en directe i donar-se a conèixer i un màxim de 10 minuts per muntar. A les formacions seleccionades se’ls demanarà un rider orientatiu i aquest s’adequarà a les característiques tècniques de les que es disposin. També s’informarà de l’ordre i horaris de les actuacions.

Cal tenir molt present que es tracta d’una marató de concerts. Els tècnics s’ajustaran al màxim a les necessitats de cada formació musical però per limitar l’espera entre muntatge i desmuntatge, demanem que us adapteu en la mesura del possible a les condicions tècniques i de muntatge.

Tots els artistes que hi vulguin participar hauran d’introduir tota la informació que es demana al formulari amb les dades del grup i hauran de complir els següents requisits (tal com consta a les bases):

  • Cal que siguin formacions musicals que habitualment assagin al Vallès Occidental.
  • Els seus membres han de ser joves menors de 35 anys. En el cas dels grups, es considerarà grup jove aquell que tingui el 50% de membres menors de 35 anys. En cas d’imparells, es comptarà a la baixa (Exemple: en una formació de 5 persones, serà suficient amb que 2 membres siguin menors de 35 anys).
  • Les formacions musicals que es presentin, en cas de ser seleccionades, hauran de poder tocar temes propis i originals durant un mínim de 20 minuts.

El formulari es pot omplir on-line o bé presencialment al Servei de Joventut (Av. Jacquard, 1 – Terrassa) i teniu temps fins el 7 d’octubre de 2017.

Per a poder ser acceptats, els i les participants han de disposar d’un enllaç amb una cançó original i un enllaç d’una fotografia recent. Ambdues hauran d’estar penjades a un espai web (si teniu algun dubte sobre com fer-ho us podeu dirigir al servei de Joventut).

 

Anuncis

One response to “Concerts

  1. Retroenllaç: Abiertas las inscripciones para participar en el Festival de músicos emergentes TAM! 2017 | Terrassa en la Mira·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s