Formació

formacions tam
LA PRODUCCIÓ DEL DIRECTE. A càrrec d’Abel Coll
Dissabte 6 octubre | 10:30h-13:30h | El Vapor, espai de Creació Musical (C/ Mare de Déu dels Àngels, 76 interior)
La indústria musical avui en dia es basa en el directe: Un concert és quelcom més que interpretar les cançons d’un repertori. Cal preparar l’espectacle per tal que tingui una coherència i una posada en escena que sigui atractiva per l’audiència. De la mateixa manera que es produeix un disc per al seu enregistrament, cal també fer una tasca de producció de directe.En aquest programa els grups seleccionats treballaran aspectes tècnics, escènics i musicals que els permetran millorar i oferir un bon directe. 
*Abel Coll Després de més de 10 anys dedicats a la direcció escènica en l’àmbit teatral a Catalunya, portant a escena textos d’autor com David Mamet, Samuel Beckett o Bertolt Brecht i treballant en teatres com el Teatre Romea, el TNC o el Teatre Lliure, l’any 2012 va començar la seva relació amb la música fent de director artístic i ideòleg del Festival NEC a Calella en les edicions del 2012 i 2013. Des de 2016 és el director artístic del Festival Molí de l’Esclop de Caldes de Montbui, i des de el 2018 del cicle de concerts Essencials que es fa a 5 municipis de Maresme. L’últim any també ha treballat d’assessor de producció del directe de les Cases de la Música, havent participat en el directe de bandes com Drop Collective, Ginestà, Timon Republik o President Xai!, entre moltes d’altres. Durant aquest juliol i agost ha estat el cap de producció del Festival Arts d’Estiu de Pineda de Mar.
INSCRIU-TE A AQUEST TALLER 

EL BEATBOX. A càrrec de Fredy Beats

Dissabte 6 d’octubre | d’11h a 13h | Pati de Vesc (C/ Sant Gaietà, 76)

En aquest taller es farà una introducció al món del beatbox: els sons base per a percussió, el ritme, la melodia, l’imitació dels instruments. Es faran exercicis en grup / Loops, prova amb el micro! i batalla freestyle i exhibició.

 *Fredy Beats

Malgrat que el Beatbox no sigui tant reconegut entre el gran públic la imaginació i l’estil propi de Fredy Beats converteix la seva proposta en sorprenent i única. El què va començar com un ritme per acompanyar  a rapers ara és tot un art ple de sons, tèniques i melodies. Fredy Beats és bicampió d’Espanya de Beatbox, bicampió del Nothing2looz (França), guanyador del Beacons Got Talent (Inglaterra) així com multitud de campionats internacionals.

INSCRIU-TE A AQUEST TALLER

 

VERMUT ELECTRÒNIC. A càrrec de Linalab

Dissabte 6 d’octubre | d’13h a 14h | Pati de Vesc (C/ Sant Gaietà, 76)

Al acabar les dues formacions del matí, farem un pica-pica electrònic on la Linalab portarà una mostra d’aparells variats per a fer música i buscar noves sonoritats, que ens serveixen per a buscar noves maneres de crear i modificar els propis sons i instruments.

 

PREPAREM UN CONCERT. A càrrec de Roc Calvet

Dissabte 6 octubre | 17:30h a 20:30h + 2 sessions + Jam session 20/10 (18h)

Sessió prèvia: dissabte 29 de setembre de 12h a 13h.

 |  El Vapor, espai de Creació Musical (C/ Mare de Déu dels Àngels, 76 interior)

 Es treballarà: preparació de directes, improvisació, …

Continguts: que es poguessin treballar la improvisació, composició, estils…

Objectiu del taller: Preparar un concert-jam session amb una combinació de músics el dissabte 20 d’octubre al Parc dels Catalans.

*Roc Calvet

Titulat com a especialista en música moderna per l’Aula de música moderna de Barcelona i especialitat de jazz i música moderna per l’Esmuc. Ha gravat una desena de discs com a guitarrista en estils que abarquen des del folk, rock o jazz fins a la música mediterrània. En l’actualitat, cantant i guitarrista a Rodeo Rose i guitarrista amb Laia Rius.

INSCRIU-TE A AQUEST TALLER

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s