PROGRAMACIÓ TAM! 2018

DISSABTE 6 D’OCTUBRE_ FORMACIONS

Les formacions i xerrades es realitzaran el dissabte 6 d’octubre al Pati de Vesc (c/ St. Gaietà, 76) i  a El Vapor de la Casa de la Música de Terrassa (C/ Mare de Déu dels Àngels, 76 –interior- Terrassa) i estan adreçades a qualsevol persona interessada i també per a musics que vulguin ampliar el seu coneixement musical.

LA PRODUCCIÓ DEL DIRECTE. A càrrec d’Abel Coll | 10:30h-13:30h | El Vapor, espai de Creació Musical 
Es treballaran aspectes tècnics, escènics i musicals que els permetran millorar i oferir un bon directe. 
EL BEATBOX. A càrrec de Fredy Beats | d’11h a 13h | Pati de Vesc 
En aquest taller es farà una introducció al món del beatbox: els sons base per a percussió, el ritme, la melodia, l’imitació dels instruments. Es faran exercicis en grup / Loops, prova amb el micro! i batalla freestyle i exhibició.VERMUT ELECTRÒNIC. A càrrec de Linalab | d’13h a 14h | Pati de Vesc Al acabar les dues formacions del matí, farem un pica-pica electrònic on la Linalab portarà una mostra d’aparells variats per a fer música i buscar noves sonoritats, que ens serveixen per a buscar noves maneres de crear i modificar els propis sons i instruments.

PREPAREM UN CONCERT. A càrrec de Roc Calvet | 17:30h a 20:30h + 2 sessions + Jam session 20/10 (18h). Sessió prèvia: dissabte 29 de setembre de 12h a 13h. |  El Vapor, espai de Creació Musical 

Es treballarà: preparació de directes, improvisació, composició, estils… Amb l’objectiu de preparar un concert-jam session amb una combinació de músics el dissabte 20 d’octubre al Parc dels Catalans.

DISSABTE 20 D’OCTUBRE_ FESTIVAL TAM! 2018

16h a 18h_ TAULA RODONA: Experiències de dinamització musical a les ciutats
_La Púa (Sant Cugat)_Tècnics de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa

_Associació Fressa moviment cultural d’Osona

Associació creada al 1997 a la comarca d’Osona. El seu objectiu és el de crear espais de creació per donar impuls als projectes del territori.  Organitzen cicles de concerts, concursos i assessorament. Alguns dels grups amb qui han treballat han estat Obesses , Oques grasses , La iaia, Nyandu, Joana Serrat, Núria Graham, Paula Valls, entre d’altres.

_Coordinadora de Grups de Música de Sabadell (C.M.S.)

Neix el 1995 amb la finalitat de coordinar els diferents músics i grups de música de Sabadell, oferint informació, assessorament i promoció al col·lectiu i organitzant també diverses activitats perquè els músics mostrin els seus projectes a la ciutat. els grups de la C.M.S. han estat protagonistes en nombrosos actes festius i musicals, sempre amb el suport incondicional de l’Ajuntament, que s’han organitzat concerts per diferents barris de la ciutat i d’altres poblacions principalment del Vallès Occidental.

18h_ PREPAREM UN CONCERT

Concert a càrrec dels participants al taller de Roc Calvat

19 a 24h_ MARATÓ DE CONCERTS 

 

_Delírium band Rock

_Clearness & Depth Metalcore i djent

_Cleanstring Folk irlandès, Blues, Jazz…

_Capítulo anterior Pop-rock

_Las gafas de Lennon Pop-rock

_Aini’s answer Rock fusió progresiu

_Valero Rap i trap

_Pubilles ninja Rock-folk i humor àcid.

_Malhumorats punk-rock californià

_The Sappy’s Rock