Qui Som

Bucs Baumann – Servei de Joventut i Lleure Infantil

Els Bucs Baumann és un projecte del Servei de joventut i Lleure Infantil que ofereix espais d’assaig oberts a tots els públics per donar resposta a les inquietuds musicals. Situats als peus de la Casa Baumann (davant del Trenet de Vallparadís), ofereixen locals d’assaig, formació musical, enregistrament de cançons, producció musical, assessorament, difusió i promoció, dirigida als grups de música emergents.
Els Bucs Baumann són un punt de trobada per a músics on les persones interessades en el món de la música poden trobar un taulell d’anuncis, informació actualitzada sobre grups, músics i sales de concerts de la ciutat. L’activitat dels bucs pretén fomentar la creació musical amb el propòsit de transformar, actualitzar i revitalitzar la música de Terrassa. Actualment els bucs estan gestionats per l’associació local Indirecte.

bucs3-03

Casa de la Música de Terrassa

És un projecte sòcio-musical d’àmbit europeu que promou un nou model de gestió cultural dedicat a la formació, creació, exhibició i difusió de la música.
Una iniciativa que des de l’any 2008 aposta fermament per la investigació, el desenvolupament i la innovació musical a partir de la organització d’activitats, programes i accions. Dóna eines als creadors, obre possibilitats al públic i contribueix a la normalització i la potenciació de la música.
La Casa de la Música de Terrassa compte amb un espai “El Vapor” amb capacitat per a 350 persones dedicats a:

  • Formació Musical i Tècnica: Cursos i Tallers, Cursos de música a les escoles, programes i projectes musicals a les escoles…
  • Creació: Bancs de Proves, Concurs de Música…
  • Programació estable de música: Concerts en Xarxa, Berenars Musicals…
  • Participació i dinamització: amb cessió d’espais per a músics, entitats i col·lectius de la ciutat.

hhhhhh-02

Indirecte

L’Associació per la Promoció Cultural InDirecte és una entitat lúdico-cultural sense ànim de lucre que es dedica a la gestió, producció, promoció i difusió de la cultura en general i la música en particular. Indirecte també és una plataforma de difusió digital amb web, ràdio online i xarxes socials.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s